Вернуться   Форум Nasos-online > Форум насосного портала > Дренаж, канализация, септики

Опции темы Опции просмотра
Старый 23.03.2017, 16:05   #16
Петрович
Читатель

Петрович на пути к лучшему

Цитата:
Сообщение от СЦН Посмотреть сообщение
У Вас там взагалі ніхто не живе? Лише ви і природа?
Значить територія державна.
Це на своїй ділянці Ви можете що завгодно робити. Хоч фонтан з нечистот. (Якщо сусіди не настукають). А з державою краще не жартувати. Ви будете порушувати закон про природокористування.
Знову ж це сьогодні нікого немає, а завтра може з'явитися власник.
Розу вітрів вивчали? Вітром теж може запах рознести по всій окрузі.
Я розумію Ваші доводи і побоювання! але:
1. Проживати там будемо удвох з дружиною. Ну, дасть Бог, і онуки. Чи багато від нас буде "смердючих" ВІДХОДІВ? Влітку миємося в літньому душі. Взимку помитися раз в два-три дні теж не великий водоспад.
3. Пустир знаходиться в такому місці, що ні купити там ділянку, ні тим більше побудуватися або влаштувати там город не представляється можливим. А з урахуванням того, що село вимирає, у нас і нормальних ділянок майже немає, взагалі немає розмови. Ось тільки дороги більший час року до нас немає. Ось і не купує ніхто. Уазіки і Ниви не завжди проповзають. Та й до Києва майже 300 км. Коротше використовувати цей пустир як фільтраційний майданчику цілком доречно.
3. За Розу вітрів теж не сильно переживаю, з вищезазначених причин, і вдома далеко і "нюхати" не комусь!
Як ліричний відступу можу сказати, що в 1999 році я викопав новий туалет. Розмір ями приблизно 1.5х1.5х1.5. Так ось наповнилася вона тільки зараз. Правда воду туди не лили. Її доведеться як то відкачати і засипати.
Так що щодо морозу? Замерзати не буде? Інакше-катастрофа!

ПиСи Як варіант можна відкачувати то, що рідкіше, а то що більш тверде раз на пів-року вивозити машиною
Петрович вне форума   Ответить с цитированием